top of page
Relaxing Massage

TERAPIJE

Popolna sprostitev, ki blagodejno vpliva na telo in duha.

Terapije: Services

ANTISTRESNA - BIPOLARNA REFLEKSOTERAPIJA

Popolna sprostitev za vaš um in duha.

Bipolarna refleksna terapija je metoda, ki stimulira različne točke in cone na obrazu, lasišču in stopalih. Z njo sproščamo različna čustva in travme, ki so shranjene v celičnem spominu in amigdali. S to metodo uravnavamo hormone v telesu in možganih in vplivamo na različne nevrobiološke procese s čimer dosežemo sproščenost in globok notranji mir. Učinkovita je pri različnih vrstah stresa, izgorelosti, depresiji in posttravmatski stresni motnji.

TIBETANSKA NEVROLOŠKA REFLEKSNA TERAPIJA STOPAL

Preko stopal, do ravnovesja celotnega telesa.

S pritiskom na določene točke živčnih končičev na stopalu ustvarjamo pogoje, da se energija začne pretakati po telesu in stimulira naše notranje organe, hormonalni sistem, možgane, sklepe, mišice. S to metodo blagodejno vplivamo na celoten organizem. Prednost te metode je, da lahko dosežemo korektivne rezultate hrbtenice, ker pa se izvaja na stopalih,je možnost,da pride do poškodbe nična.

OBRAZNA REFLEKSOTERAPIJA

Prijetna popolnoma sproščujoča terapija, ki stimulira celotno telo.

Obrazna reflekosterapija je holistična metoda, ki pozitivno vpliva na celotno telo. Stimulitra različne refleksne cone na območju obraza in lobanje, ki vplivajo na živčni sistem, možgane, vse merediane, na mišice sklepe, hormonalni sistem, uravnava in povezuje levo in desno hemisfero. Poleg vsega pa je zelo sproščujoča in neboleča.

TIBETANSKA TERAPIJA VRATU IN GLAVE

Popolna sprostitev za vaš hrbet in vrat.

Metoda se izvaja na zgornjem delu hrbta, vratu in zadnjem delu glave. Pomaga nam, ko se pojavijo napetost in bolečine v mišicah in sklepih, fantomska bolečina manjkajočega uda, revmatična obolenja, visok pritisk,glavobol, čir na želodcu, nespečnost, cerebralna poškodba, vrtoglavica, odrevenelost, otekline in številne druge bolezni. Deluje zelo sprostitveno in našemu telesu povrne vitalnost.

LIMFNA DRENAŽA

Pomoč in stimulacija vašega limfnega sistema.

Limfna drenaža pomaga pri stimulaciji vašega limfnega sistema, ki skrbi, da telo očiščuje različnih toksinov, strupov in maščob v telesu oz. limfnem sistemu. pretočni limfni sistem je resnično priporočljiv za ohranjanje zdravja tako, da je terapija resnično priporočljiva za vse, ki imajo stresen način življenja, ki dodatno bremeni naše telo oz. celoten organizem, da bi se lahko povsem regeneriral.

NEVRODEGENERATIVNE BOLEZNI STAROSTNIKOV

Pomoč pri Alzheimerjevi, Parkinsonovi bolezni in demenci.

Terapija se izvaja na predelu obraza, je povsem neboleča in pomaga starostnikom, ki se spopadajo z Alzheimerjevo, Parkinsonovo boleznijo in demenco.

REFLEKSOTERAPIJA ZA OTROKE

Učinkovita in povsem neboleča terapija, ki otrokom in mladostnikom pomaga pri različnih težavah.

Učinkovit in inovativen koncept nam omogoča, izjemno uspešno pomoč otrokom z težavami, kot so, disleksija, motnja pozornosti, hiperaktivnost, vedenjske in učne težave, lažje oblike avtizma, težave z vidom in sluhom, težave z socializacijo in preobčutljivostjo. Metoda je neboleča tako, da otroci ob tem ne občutijo nelagodja.

FIBROMIALGIJA

Učinkovita terapija za vse, ki se spopadajo z znaki fibromialgije.

Fibromialgija je še ne povsem pojasnjeno stanje. Čeprav so bolezen opisovali že pred 150 leti, ji medicina posveča več pozornosti, šele zadnjih 20 let. V preteklosti so jo obravnavali, kot duševno motnjo - vse se dogaja samo v bolnikovi glavi, šele v začetku 90-tih let, jo je WHO uvrstila med "prava" obolenja.
Vzroki še niso povsem jasni, nastanek pripisujejo različnim vzrokom: hormonskim spremembam, čustvenim ali telesnim stresom, pomanjkljivi telesni dejavnosti, kemičnim spremembam v delovanju možganov.
Najpogostejši znaki :
- bolečine v mišicah in sklepih
- jutranja otrdelost
- težave s spanjem
- motnje spomina in koncentracije
-nemirne noge 
-depresija
-anksioznost
Nevrološka refleksoterapija lahko s stimulacijo točk na obrazu, stopalih in dlaneh normalizira stanje, pomaga pri lajšanju bolečin, ki se pojavljajo in izboljša kvaliteto spanja.

BIOPTRON SVETLOBNA TERAPIJA

Z pomočjo svetlobe odpravljamo najrazličnejše tegobe.

Bioptron je močna svetlobna terapevtska tehnologija, ki s pomočjo različnih barvnih leč stimulira vse telesne čakre in ostale predele telesa, ki ne funkcionirajo pravilno. Je učinkovita pri odpravljanju bolečin v vratu, ramenih in hrbtenici pa tudi pri različnih športnih poškodbah, dermatoloških težavah, krepi imunski sistem, odpravlja sezonsko utrujenost in pomaga pri mnogih drugih težavah, ki pestijo sodobnega človeka.

bottom of page